Om os

Om os

Sammen får vi det til at køre. 

 

Jensen Leasing er et ungt firma, opstartet i 2018. Vores unge alder ændrer dog ikke på, at vi sætter en ære i at tilbyde en service. Vores service er som minimum tilsvarende de ældre spillere på leasingmarkedet. Vores team har mange års erfaring i branchen, og sammensætningen af kompetencer giver forudsætninger for et stærkt samarbejde. Omhyggelighed og effektivitet er en del af vores DNA, og vi tror på en høj grad af gennemsigtighed i vores organisation. Gennemsigtighed er vores fundament for en god forretning, og din garanti for en ærlig aftale – du har krav på at vide, hvad du betaler for. 

 

Jensen Leasing er en del af koncernen Jensen Gruppen, som består af mere end 60 forskellige selskaber i et bredt spænd af brancher. Jensen Gruppens selskaber beskæftiger sig med en lang række forskellige aktiviteter, men fælles for selskaberne er et udpræget ønsket om, at være de førende på markedet. Jensen Leasing er en del af noget større, og det samme kan du blive, når du leaser en bil igennem os. Vi vægter samarbejdet højest – og sammen er vi stærkere.

Vi er Jensen Leasing:

 

Kåre Vinther-Jørgensen: Partner i Jensen Leasing med mere end 25 års erfaring i bilbranchen. Har tidligere siddet som både leasingansvarlig og salgschef, og besidder bred viden om stort og småt indenfor detailsalg.

 

Carsten Dreyer: Partner i Jensen Leasing med mere end 20 års erfaring fra den finansielle sektor. Har siddet som salgschef for biler i Nykredit Leasing i 6 år, og har beskæftiget sig med finansiering hele sit arbejdsliv. 

Sammen sørger vi for, at du bliver godt kørende!