Leasing

Leasing

Erhvervs-, privat- eller splitleasing? Sammen finder vi dit bedste match!

 

Antallet af leasede biler stiger stødt i både privat- og erhvervslivet. Leasing er din måde at opnå glæden ved at være godt kørende, og samtidig undgå frustrationerne ved uforudsete udgifter. Leasing er økonomisk tryghed med en stor grad af fleksibilitet, og med en leaset bil kan du altid justere din aftale, hvis det bliver nødvendigt at køre i en anden retning.

 

Hos Jensen Leasing har vi som hovedmål at sikre dig en aftale, som passer til netop dine behov. Bør du vælge finansiel eller operationel leasing? Skal du lease privat, til erhverv eller som splitleasing? Dine ønsker viser vejen, og vi sørger for et godt tilbud uanset, hvordan du forestiller dig at sammensætte din aftale. Vi er oprigtige, når vi siger, at vi er med dig hele vejen. Derfor kan du også regne med os, når du skal sælge din gamle bil, eller har brug for hjælp til at afslutte en tidligere leasingaftale. Vi har styr på den organisatoriske motor, og efterlever naturligvis regler for SKAT og andre komplekse leasingregler. Du kan altså blive godt kørende i din nye leasingbil med ro i maven og god samvittighed.

 

Hos Jensen Leasing er du altid sikret:

 

  • Vejledning
  • Ny eller nyere bil med masser af ekstraudstyr
  • Leasingkontrakt – overskuelig, og uden overraskelser
  • Mulighed for at oprette en serviceaftale
  • Mulighed for at lade din gamle bil indgå i aftale

 

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker mere information, eller har spørgsmål til vores services – sammen får vi det til at køre.